Inspectii Defectiuni Conducte

Inspectii Defectiuni Conducte 2018-08-24T12:23:13+00:00

Pro-Jet executa servicii profesionale de inspectii video a canalizarilor folosind tehnologii de ultima ora.

Pro-Jet dispune de echipament special pentru a oferi servicii de inspectii video a canalizarilor. Cu ajutorul acestui echipament se determina precis stadiul in care se afla conductele, se pot vizualiza eventualele defectiuni sau scurgeri, precum si gravitatea lor cu ajutorul camerei de înalta rezolutie. De asemenea se pot localiza imperfectiunile racordurilor sau obturarea/aplatizarea tuburilor si conductelor, permitand astfel gasirea solutiilor optime si remedierii acestora într-un timp mai scurt si cu costuri cat mai reduse.

Echipamentele, utilajele de interventie in reteaua de canalizare sunt performante din punct de vedere tehnic, fapt ce confera garantia calitatii lucrarilor executate.

Apeland la serviciile oferite de catre Pro-Jet aveti siguranta si certitudinea ca solicitarile dumneavostra sunt realizate prompt, profesional, calitativ si la preturi accesibile oricarui client.

Utilizam doar camere video din gama de varf Functionare inspectiei video

De ce ai nevoie de inspectie video

Sunt numeroase cazurile cand inspectia video este obligatorie. Fisurarea conductelor, majoritatea provocate de socuri mecanice externe trebuie rezolvata in cel mai scurt timp.

Cum identificam locatia exacta a fisurii

VIDANJARI | DESFUNDARI | INSPECTII VIDEO | SPALARI CANALIZARE

SPUNE-NE CU CE TE PUTEM AJUTA

Contacteaza-ne